logoRGOC

Deze stage kan gevolgd worden in het Erasmus MC of binnen het samenwerkingsproject tussen het Erasmus MC en het Albert Schweitzer Ziekenhuis. In beide ziekenhuizen krijgt men de kans binnen de gynaecologische oncologie te praktiseren en zich verder te ontwikkelen tot GOA (Gynaecoloog met Oncologie Aandachtsgebied). Actieve deelname in de patiëntenzorg op de afdeling en de polikliniek, op de OK en in patiëntenbesprekingen is vereist, zowel in de academie als in het Albert Schweitzer Ziekenhuis. De toekomst van de gynaecologische oncologie zal liggen in samenwerking tussen periferie en academie.

Stages op oncologie gerelateerde afdelingen kunnen worden ingepland, zoals radiotherapie, interne oncologie, palliatieve unit of polikliniek erfelijke tumoren.

Samenwerken, teamspeler en praktisch handelen zijn centrale begrippen. Het is de bedoeling dat gedurende de differentiatieperiode wordt deelgenomen aan regionale gynaecologische oncologie bijeenkomsten. Daarnaast behoort een bezoek aan een internationaal oncologie congres tot de mogelijkheden.

Nieuws

Agenda

  • Cursus stuitligging en schouderdystocie 9 maart 2019
  • Gynaecongres 16 en 17 mei 2019
  • Operatieve verloskunde 4 oktober 2019

 

Totale agenda

Vacatures

Volgende

AIOS selectieronde

4 februari 2019

Lees meer

 

 

 

© 2012 Rotterdamse Gynaecologen Opleidings Cluster. Alle rechten voorbehouden.

Samenwerkingsverband tussen:
Amphia Breda
Albert Schweitzer Dordrecht
Erasmus MC Rotterdam
Ikazia Rotterdam
Maasstad Rotterdam
Reinier de Graaf Delft
St Franciscus Rotterdam

Disclaimer | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Fotografie: Jan Dulfer
Website gemaakt door Easy-Changer.Com