logoRGOC

Het RGOC houdt twee keer per jaar een open selectieronde voor de instroom van aios. Elke niet-universitaire opleidingskliniek en de subafdelingen van de universitaire kliniek kunnen een anios voor de selectie voordragen. Er zijn een aantal criteria waaraan moet worden voldaan om voor selectie in aanmerking te kunnen komen. Ten eerste wordt klinische ervaring in de verloskunde en gynaecologie meegewogen. Ten tweede wordt gekeken naar een andere wetenschappelijke studie op bachelor niveau of actief participerend in wetenschappelijk onderzoek. Onder dit tweede criterium wordt ook het bezitten van een andere aantoonbare competentie gerekend die van meerwaarde is om medisch specialist te worden. Te denken valt aan maatschappelijk handelen, organisatorisch talent of het bedrijven van topsport.

Promovendi stromen door naar de opleiding in overleg met de promotor. Hierbij vinden we het belangrijk dat er eerst klinische ervaring is opgedaan in een opleidingsziekenhuis.

De advertentietekst met bijbehorende vragenlijst kun je vinden op het vacatureoverzicht van de NVOG.

Hierin staat ook uitgebreid beschreven aan welke criteria men moet voldoen om in aanmerking te kunnen komen om mee te solliciteren.

 

Vacatures Arts in opleiding tot Gynaecoloog (AIOS) cluster Rotterdam

 

Op 4 februari 2019 houdt het Rotterdamse Gynaecologen Opleiding Cluster (RGOC) selectierondes voor een aantal opleidingsplaatsen met instroommogelijkheid vanaf mei 2019. Tot het RGOC behoren het Erasmus MC Rotterdam, Albert Schweitzer Ziekenhuis Dordrecht, Amphia Ziekenhuis Breda, Ikazia Ziekenhuis Rotterdam, Maasstad Ziekenhuis Rotterdam, Franciscus Gasthuis & Vlietland Rotterdam en Reinier de Graaf Groep Delft.

 

Opleiding
Het RGOC biedt een inspirerende competentiegerichte opleiding. We verzorgen de volledige zes jarige opleiding tot gynaecoloog in een combinatie Universitair en Niet-Universitair (NU).
De eerste twee jaar van de opleiding, de Basis, wordt gevolgd in één van de NU klinieken. Het Speciele derde en vierde jaar wordt universitair doorgebracht. De AIOS is dan competent in de Kern van de Obstetrie en Gynaecologie. Vervolgens vindt er in de laatste twee jaar differentiatie plaats, gedeeltelijk in de U en gedeeltelijk in één van de NU klinieken. Tijdens het laatste deel van de opleiding kan de AIOS zich in één van de differentiatie gebieden profileren en zich een rolspecialisatie eigen maken. Voor uitgebreidere informatie verwijzen we naar ons Regionaal Opleidingsplan op onze website: http://www.opleidinggynaecoloog.nl/

 

Functiebeschrijving
U bent in het bezit van het basisartsdiploma en hebt minimaal één jaar en maximaal vier jaar klinische ervaring als ANIOS in een opleidingsziekenhuis tot gynaecoloog. Naast ambitie, collegialiteit en enthousiasme beschikt u over goede sociale en contactuele vaardigheden. Binnen het RGOC leiden we graag artsen op die zich profileren. Hieronder worden een aantal competenties genoemd die een pré zijn om geselecteerd te worden:

• Aantoonbare wetenschappelijke belangstelling blijkend uit één of meerdere van onderstaande competenties:
- promotietraject in de afrondende fase
- publicatie(s) in een PubMed tijdschrift
- voltooide 2e academische studie op bachelor niveau
- succesvol afgelegd MRCOG part-1 examen
• Aantoonbaar competent om samen te werken zoals actief in een teamsport, orkest of maatschappelijk geëngageerd.
• Aantoonbaar handvaardig zoals het kunnen bespelen van een muziekinstrument, schilderen e.d.
• Aantoonbaar kunnen organiseren, zoals het opzetten van een project of bestuurlijk actief binnen een vereniging.

 

Arbeidsvoorwaarden
De aanstelling geschiedt bij de instelling waar u wordt geplaatst. De arbeidsvoorwaarden van de daar geldende CAO zijn van toepassing.

 

Sollicitatieprocedure
U wordt van harte uitgenodigd mee te doen aan de RGOC selectieronde wanneer u denkt aan een of meerdere van de bovengenoemde selectiecriteria te kunnen voldoen en wanneer u graag binnen ons cluster in opleiding tot gynaecoloog wilt komen.

1. Het is een open selectieronde. Wanneer u binnen het RGOC werkzaam bent als ANIOS kunt u door de opleidingsgroep worden voorgedragen om mee te doen en op gesprek te komen.
2. U stuurt digitaal een sollicitatiebrief met pasfoto en met CV naar onderstaand adres. We verwachten een gemotiveerde brief waaruit blijkt dat u voldoet aan genoemde competenties.
3. De sollicitatiebrief gaat vergezeld van een volledig ingevulde bijgevoegde vragenlijst.
4. U krijgt van het opleidingssecretariaat een bevestiging van ontvangst.
5. Een leescommissie selecteert de kandidaten voor de selectieronde.
6. Het staat de leden van de selectiecommissie vrij informatie in te winnen bij de opgegeven referenties.
7. De selectieronde met opleiders en AIOS vindt plaats op maandag 4 februari 2019 in het Erasmus MC Rotterdam.

 

Sollicitatiebrief richten aan mw. dr. M.J. ten Kate - Booij, opleider Erasmus MC en voorzitter RGOC.

Sollicitatiebrief, CV en ingevulde vragenlijst (digitaal) sturen naar:

Mw. P.D.B. Wolff-Hoogendijk, secretaresse en coördinator opleiding AIOS Erasmus MC, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Sluitingsdatum: 15 januari 2019 

Nieuws

Agenda

  • Cursus stuitligging en schouderdystocie 9 maart 2019
  • Gynaecongres 16 en 17 mei 2019
  • Operatieve verloskunde 4 oktober 2019

 

Totale agenda

Vacatures

Volgende

AIOS selectieronde

4 februari 2019

Lees meer

 

 

 

© 2012 Rotterdamse Gynaecologen Opleidings Cluster. Alle rechten voorbehouden.

Samenwerkingsverband tussen:
Amphia Breda
Albert Schweitzer Dordrecht
Erasmus MC Rotterdam
Ikazia Rotterdam
Maasstad Rotterdam
Reinier de Graaf Delft
St Franciscus Rotterdam

Disclaimer | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Fotografie: Jan Dulfer
Website gemaakt door Easy-Changer.Com